Mada starost često donosi sa sobom dosadu, bolest, samoću i tugu, bol zbog odlaska dragih osoba, ona ne znači odustajanje i nazadovanje. To može biti vrijeme za mudrost i sjećanje na jedan život u kojem je bilo mnogo ljubavi, davanja i strasti, ali i briga, boli i razočarenja.

Sjećanje na sve to proživljeno nitko vam ne može oduzeti, a u našem Domu, sa stručnim i toplim osobljem, možete dobiti novu priliku. Stručna potpora u svakom pogledu, razgovor, druženje, otkrivanje zatomljenih i neprepoznatih sklonosti i talenata, pomažu vam kako bi jesen vašeg života bila dostojna, poštovana i uvažavana.

Ravnateljica Doma.

Naše majke, očevi, braća, sestre i sve starije i nemoćne osobe zaslužuju dostojanstveni boravak i profesionalne usluge za svoju ugodnu i bolju svakodnevicu.
Dom za starije osobe putem svojih profesionalaca i adekvatnog prostora omogućuje da sve smještene osobe imaju kvalitetnu i odličnu skrb i prateće usluge u domu ili u vašim domovima. Ovo web mjesto u duhu takve kvalitete i potpore pruža vam što je moguće više informacija za dobivanje prvog dojma.

Mi smo tu za vas - kontaktirajte nas!